nem szégyen a facebook csak ilyen oldalakon, a sok kis kocka különcnek érzi magát meg jobbnak h nem uszik ugymond az árral,van egy öcsém azis ilyen.
Na meg itt is látni nem egy barmot,na meg at felejtik el hogy most olyanból maradnak ki amiben emberi kapcsolatai többségét könyen tudja ápolni,de szerintem az ilyennek nem sok barátja van max neten.
személyes tapasztalat nem egy régi ismerösömmel találkoztam mert telefonszáma már más ,facebookon meglettdumálva és söröztünk egyet,még anyám is használja és sok régi rokonnal beszél.
Nem mondta senki h egésznap hazsnáld meg játsz rajta de mikor gép elé betopansz gyorsan tarthatod kapcsolatott olyan ismeröseiddel akit nem szivessen hivnál fel mert külfödön lakik mondjuk és egy levél milyen egyszerü és ingyenes,vagy akiket régen láttál látod mi történik velük mostanában.Én idömböl a fész kb félorát vesz el naponta kövezetek meg komolyan.
Aki meg függö had legyen inkább legyen itt és lássa mindenki mit csinál mint wow-on csüngjön a képzelet világában vagy drogozzon vagy hasonló.
Sehol se tapasztalok olyat hogy a fész szar csak itt meg ehez hasonló oldalakon.