Miért nincs Higgs bozonra szükség a tehetetlenség indoklásához?
  • forrai
    A sugárzás kérdése is még tisztázandó. Foglalkoztam ezzel a kérdéssel, és néhány tényezőt pontosítanék!
    Ugyanis nem tartom jónak, sőt megtévesztőnek, hogy a részecskék sugárzását,, és a hullámjelenségeket is egyformán sugárzásnak nevezzük.
    Ez egy megtévesztő dolog, a mai tudomány újabb, eddig még általam itt nem cincált trehánysága.
    Ha az általad említett fotonok és gravitronok valamiféle fizikai részecskék, és azok haladása a "sugárzás", akkor a hullámjelenség viszont nem sugárzás, hanem alapvetően más. Nem is hivtam még sehogy, csak jeleztem, hogy nem "halad", hanem csak a hullámként "terjed".
    Nevezzük tehát el együtt. (Én Kőbánya- Kispestnek nevezném, de az már van...)

Emellett én nem beszélnék sem fotonokról, sem gravitronokról, hanem csak "tudati töltésekről" (pl. elektromos, tömeg stb.)
    Látod- látod...egymásra találtunk, beszélgethetünk.
    Azonban az én véleményem az, hogy semmiféle foton és gravitron nem röpköd, az mindenkinek fárasztó lenne: nekik is, nekünk is. Hanem az a borzalmas vákuum sem létezik, amiben ezek repkedhetnének szabadon.
    Ezzel természetesen próbálom kihúzni a vákuumot néhány menő tudományág alól, de az nem baj, vigan mennek tovább. Hát menjenek, tőlem biciklin is akár.