Miért nincs Higgs bozonra szükség a tehetetlenség indoklásához?
  • forrai
    Egy vektorműveletben a gömb térfogat is helyvektorokból számítható. Ez teszi lehetővé, hogy benne a vektoráramlást (inkább szétoszlást), és áramsűrűséget feltételezzünk, és hogy más ilyen töltésekkel való analógiák, sőt azok kombinációi is felépíthetők legyenek.
    A gravitációs erőtér pedig vektortér, így arra feltétlenül csakis ezt kell használni.
    Ezt elhanyagolva ugyanis elhanyagolható az is, hogy a tömeg nemcsak forrás, de nyelő, söt örvényes is lehet! Ezt elhanyagolva a tehetetlenség is csak egy parttalan, értelmezhetetlen jelenség, nem különben a relatív tömeg.
    Amelyek jelenleg a fizika misztériumai.

Irtam már valahol, hogy te, meg a többi troll kincset értek nekem! Nélkületek soha nem tudnám bemutatni ilyen hatékonyan a jelenlegi fizika ellentmondásait, és bárgyuságait, amelyet teljes melbedobással védtek.
    Közben azonban egyre több értelmesen gondolkodó is megismerheti azokat. És ez az, ami a számomra fontos!
    A te személyes problémád pedig az, hogy miközben már egyre többen látják, hogy vesztésre állsz, mint becsületes troll, mégis kénytelen vagy végigjárni ezt a kanosszát.
    De hangsúlyozom: én megértelek, és nekem sokat jelentesz!