• Harbonah
    Első körben 115 retreirel neki mész akkor meghal az 50 kutya meg az 49 Waldläufer
    második körben 80 milicia és 120 ijjász az megöli chuckot meg néhányat a a nagydarabokból

akkor már csak a nagy darabból marad azt meg amivel szeretnéd 200 rektrut simán elsöpri

Láma! javaslata is jó de rosszul emlékezik, biztos hogy megölte az első körben a 49 Waldläufer mert ez a sereg nem végez a chuckos táborral csak a kutyák nélkül

Én a következő képpen csináltam az egészt

az első kalandhoz ha minden igaz mindenképpen kell 200 retreier, azt összeszedtem saját istállóval meg vettem lovat 10 aranyért 400 at
    megcsináltam a kalandot kétszer

aztan ráküldtem a 115 retreiert chuckra, a maradékhoz közben még vettem lovat meg termeltem, mert kell metalgebisre is

A fáma úgy szól, hogy chuckhoz a 115 retreir után 80 milicet es 120 hosszúíjászt kell küldeni (ez ha mázlid van 2 körből sikerül, ha nem akkor marad pár raufbold, amit simán le leeht már gyakni), de a hosszú íjász szerintem drága, a sima íjat lehet venni a piacon 8 arany/400 darab ért, milichez meg kaptunk ugye vaskardot 1k-t (utóbbi nekem beduplázódott :P ahogy a bánya buffok is, sőt ha jól számolom akkor az egyik +10 területes buff is beduplázódott)

A maradék retreier (100) ramész metalgebisre rektrut (100) segítséggel az végez a 149 Waldläuferrel
    aztán metalgebis meg az 50 raufboldra kis vegyes felvágottal 30-50 retreier, 40-50 íjász és a maradék meg rekrut vagy milic

én 30 retrei-t 40 kis ijjasz 5 hosszú ijaszt es 101 rekrut meg 24 miliccel emntem, ebből a 101 rektrut és 9 milic halt meg

aztán amíg szöttyögsz a 3. szektor katonáival addig újra tudod építeni a retreier sereged

Youtubeon vannak fent videók

metallgebiss
    Chuck