Hát ha érteném a játékot 100%-osan, akkor nem is lenen annyira probléma, de ez a zwnazig nyelv nekem nagyon nem gyere be, már általánosban is nagyon utáltam, azért jó, hogy megértem mit akarnak, de már nincs akkora szókincsem belőle, google fordítót meg macerás használni mert nem lehet a játékból kivenni a szövegeket max a levelezésből.
Na meg kinek van kedve annyit számolni papíron, mert jó hogy ki lehet tapasztalni, de az azért jól meglepett pont ennél a chukos tábornál, hogy nagy bőszen ráküldtem egy valag katonát igazi vegyes felvágottat hogy majd a kutyákat parittyásokat elintézik, mert a másik tábornál (9 es szektor) is a bosst utolsónak ütötték. Erre ebben meg mindenki chuckot, és be is darálták a vegyes felvágottam, panaszkodtam is itt a fórumban hogy szépen leamortizáltam magam xD
A másik dolog amit most néztem meg jobban, hogy bányáknál, ha buffolod a bányát/kőfejtőt, akkor a buff miatt dupla mennyiséget hoz a munkás, de csak szimpla mennyiséggel csökken a termelhető mennyiség, régen ez mintha nem így lett volna, vagy én néztem félre.
Minden esetre így ugyan annyi nyersiből 4 szer annyi késztermék állítható elő egy kétlépcsős termelésnél, többlépcsősnél még több.
szal mindenképpen érdemes buffolva tartani pl az egész aranytermelési láncot