Wiki, minden is rajta van: https://pathofexile.fandom.com/wiki/Path_of_Exile_Wiki
Build-ek, Árfolyamok: https://poe.ninja/
Kraftolás: https://www.craftofexile.com/
Kraftolás: https://poedb.tw/us/mod.php
Trade: https://www.pathofexile.com/trade
Napi labyrinth layout-ok, Syndicate, Delve, stb cheat sheet-ek: https://www.poelab.com/
Loot filter: https://www.filterblade.xyz/


Segédprogramok:
Path of Building: https://pathofbuilding.community/
Trade price checker: https://github.com/SnosMe/awakened-poe-trade/
Trade makró: https://github.com/C1rdec/Poe-Lurker/releases
  • Psychedelic #3566
    Pont ez a játék lényege, hogy egy karakter se halhatatlan, viszont ha akarod van lehetöség arra hogy az esetek 99,9%-ban elkerüld a halált logout nélkül is, a felsorolt streamerek azért nem minden nap halnak meg, ha meg 0-ra lehetne csökkenteni a halál esélyét, nem is tolnák a gamet, mert nem lenne bent kihívás. És szerintem egyikük se egy logout macro nyomkodó ember.

    Viszont tegyünk különbséget a között, hogy valaki meghal, mert top player, és pusholja laddert, contentet, bossokat, és becsúszik egy hiba. Meg aközött, hogy valaki szerint logout nélkül nem lehet játszan közben SC ligában logoutol, mert nem ért a játékhoz, nem tud geart szerezni, nem tud rendes buildet csinálni, és fingja nincs mi történik. Erre irtam a 2k hp-t, ha egy darkee sirna, hogy szar a game, mert logout nélkül nem lehet, tőle elfogadnám, de ök nem sirnak.
    Aki SC ligát tol ne logoutolgasson, mert lófaszt nem veszít azzal ha idönként meghal, a probléma ott van, amikor vki lvl 85-ig nem tud eljutni mert minden mapon 3x meghal, mert olyan szar a buildje, és annyira nem érti mi történik körülötte, és aztmondja szar a game. Mert ott nem a game szar. Igen van olyan halál ami ellen nem tudsz mit tenni, de SC-ban nem történik nagy baj, és ilyen halál nincs minden mapon 3x. Aki meg HC-t tol, az meg ennek tudatában vállalta a dolgokat.