Működése: barátkeresővel vedd fel azt, akivel chatelni akarsz, ekkor egy privát üzenetet kap az illető, amiben engedélyezi, hogy felvedd. Ha ez megtörtént felkerül a listára és lehet chatelni

-----=====-----

Figyelem! A chatba szándékosan sok bugot rejtettünk el, meg kell találni őket! :)

A chat egyelőre (a bétateszt idejére) csak a fórum oldalakon működik!

UPDATE:

- Chat megjelenítése felül beállítás

- Design módosítás, thx to tomsolo
  • F1ú
    Nem vissza lettem engedve, hanem többször is meg voltam büntetve, de nem azért mert megsértettem a moderálási elveket, hanem azért mert más vagyok.
    Igazságtalannak érzem a dolgot.
    Ha mondjuk valamelyik fiú basztatja, zaklatja a lányokat a cseten, megalázzák őket a moderátorok max csak röhögnek rajta. Sokszor lehet látni.
    De ha mondjuk én beszélgetek tök normálisan egy fiúval, még csúnyán sem beszélek, akkor is volt hogy leszidtak, hogy hogy merek udvarolni itt a cseten. De a teljes kitiltáshoz elég ha jelzés értékű utalást teszek arra, hogy, mittom ..milyen beállítottságú vagyok, akkor kitiltanak, akár hónapokra.
    Tudom hogy szégyelnem kell magam, de én legbelül nem érzem úgy hogy ezzel bántanék is valakit. Lelkiismeret furdalást sem érzek amiért.. ilyen vagyok, mert soha senkit nem bántok. Egész életemben mások bántottak ezért. Én soha nem erőltettem magam senkire. Vannak akik nem is ismernek, egy szót nem beszéltek velem, mégis annyira gyűlőlnek hogy inkább holtan látnának.