446
Működése: barátkeresővel vedd fel azt, akivel chatelni akarsz, ekkor egy privát üzenetet kap az illető, amiben engedélyezi, hogy felvedd. Ha ez megtörtént felkerül a listára és lehet chatelni
-----=====-----
Figyelem! A chatba szándékosan sok bugot rejtettünk el, meg kell találni őket! :)
A chat egyelőre (a bétateszt idejére) csak a fórum oldalakon működik!
UPDATE:
- Chat megjelenítése felül beállítás
- Design módosítás, thx to tomsolo
-----=====-----
Figyelem! A chatba szándékosan sok bugot rejtettünk el, meg kell találni őket! :)
A chat egyelőre (a bétateszt idejére) csak a fórum oldalakon működik!
UPDATE:
- Chat megjelenítése felül beállítás
- Design módosítás, thx to tomsolo
-
F1ú #246 -
#245 Elég szomorú, hogy azt se sikerült felfogni, hogy EZ a topic mire való, és nekiállsz itt is ezen pörögni, miután ezerszer el lett mondva a döntés a moderátori topicban. Kaptál már ott is büntetést az értetlenségedért, és most itt folytatod. -
F1ú #244 nem velük..
vannak itt barátaim a forumon (kevesen) akikkel szeretnék beszélgetni is, nem csak forumozni, és nem mindenki msnezik. -
#243 és ezek után miért akarsz visszamenni chatelni velük? -
F1ú #242 "szinte azonnal vissza is éltél vele"
Szó szerint, hogy éltem vissza vele?
Sértegettem valakit? Személyeskedtem, bántottam valakit? Esetleg talán csúnyán beszéltem?
Ilyen dolgokért sosem tudtak kitiltani.
Persze olyan volt, hogy nekem támadtak a cseten az utálóim, engem piszkáltak, és akkor is nem őket, hanem engem rúgtak ki.
Meg olyan indokok voltak, hogy játszom a sértődöttet, meg mártírkodok, meg stb.
azért durva
Olyan is volt hogy azért tiltottak ki, mert árulkodni mertem,..hogy hogy merek szólni hogy piszkálnak.
Vagy olyanért voltam egy hónapig megbüntetve, teljes forum kitiltással, hogy szóba mertem hozni azt hogy igazságtalan amit velem tesznek, mert meg volt nekem tiltva, hogy erről beszéljek, és én voltam a hibás mert végre sikerült annyi bátorságot gyűjtenem hogy végre kiáljak magamért.
-
#241 Állj le, ha képtelen vagy emlékezni arra, ami történt, akkor olvass vissza, de ne hazudj.
A további hozzászólásokat a témában (itt is) büntetőpontokkal jutalmazom. -
F1ú #240 igazából az volt hogy ha sikerült is visszajutnom a csetre, az a moderátor aki utál engem, amint észre vett kitiltott valami kitalált okból.
De voltak olyan esetek is amikor ok sem kellett hozzá. =(
-
#239 hagyjad már! shadow már sokszor leírta, hogy rengetegszer vissza lettél engedve, és szinte azonnal vissza is éltél vele! ott van leírva az általános mod topikban, csak meg kéne keresni.
am meg ha ennyire csetelni akarsz 1 perc alatt megoldhatnád, de nem akarok ötletelek adni, az már csak a te szegénységedet bizonyítja, hogy nem jöttél még rá... -
F1ú #238 Nem vissza lettem engedve, hanem többször is meg voltam büntetve, de nem azért mert megsértettem a moderálási elveket, hanem azért mert más vagyok.
Igazságtalannak érzem a dolgot.
Ha mondjuk valamelyik fiú basztatja, zaklatja a lányokat a cseten, megalázzák őket a moderátorok max csak röhögnek rajta. Sokszor lehet látni.
De ha mondjuk én beszélgetek tök normálisan egy fiúval, még csúnyán sem beszélek, akkor is volt hogy leszidtak, hogy hogy merek udvarolni itt a cseten. De a teljes kitiltáshoz elég ha jelzés értékű utalást teszek arra, hogy, mittom ..milyen beállítottságú vagyok, akkor kitiltanak, akár hónapokra.
Tudom hogy szégyelnem kell magam, de én legbelül nem érzem úgy hogy ezzel bántanék is valakit. Lelkiismeret furdalást sem érzek amiért.. ilyen vagyok, mert soha senkit nem bántok. Egész életemben mások bántottak ezért. Én soha nem erőltettem magam senkire. Vannak akik nem is ismernek, egy szót nem beszéltek velem, mégis annyira gyűlőlnek hogy inkább holtan látnának.
-
#237 Ha már árulkodsz, akkor "léci" azt is írd hozzá, hogy az elmúlt egy év folyamán legalább háromszor (de talán többször is) vissza lettél engedve és lettél újra kitiltva a chatről, általában 1 héten belül. Ezt unták meg a moderátorok, és határoztak úgy, hogy nem leszel visszaengedve - és ezt már többször sikerült kitárgyalni a moderátori topicban.
(a légy szíves szó helyes írásának pedig nézz utána) -
F1ú #236 Engem karácsonykor kitiltottak a csetről. Gondolom karácsonyi meglepinek szánta shadow.
Vissza szeretnék menni csetelni.
Shadow utál engem. Léci segíts rajtam. Bármit megteszek. -
#235 Egy szekrényt? :) -
#234 persze, ha beállítasz egy webcamot és produkálod magad mögötte, lesz. biztos van olyan felhasználó itt, aki szívesen megnézné ;) -
#233 ilyen webcam-es adult tartalmas de itteni felhasználós verzió van-e ? -
Tsol #232 üdvözletem -
#231 istenem... -
#230 Főleg az első 2 sort... "léci" -
#229 "léci" olvasd el a fejlécet. -
F1ú #228 én is szeretnék csetelni..
léci, engedjétek meg -
#227 XHTML 1.0 Transitional? -
#226 ez jó:D -
#225 ez nem jó nem arra gondoltam:D -
#224 chatfunkciok.js
chat.js
:) -
#223 óóóó hogy az a ...-.-
Nálam az problematika mikor bemásoltam a topikomba akkor csak nekem működött ha meg átírom akkor csak annak akinek beállítottam:/
Kellene ehhez valamilyen javascript amit ezt a értéket kikeresi,ha lehetséges(lehetőleg pm-ben mert ez nem hiszem hogy publikus lenne) -
#222 Használd ezt:
<!DOCTYPE html>
:)) -
Robaj #221 <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
Ez volt, nem szabványos, chat ie alatt szétesik, ff alatt látod mi van :) De gyorsan betöltődik az oldal. Tesztképpen éjszaka visszaraktam.
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
Ez már szabványos, cserébe az oldal "lassabban" töltődik be, azaz letölti az elemeket, és egyben jeleníti meg (lassú netnél + gépnél tapasztalható ez) Chat jó, de néhány dolog "elromlik".
-
#220 Összement a szövegbeviteli sor, csak a karakterek felső része látszik... -
#219 Nekem nagyon tetszik. (Tudom már írtam de akkor is.) -
#218 12ember van fent a listámon,de magammal beszélek =( privat show 120kredit/perc -
#217 Lelkesen törölte, amit kellett, amit nem? :) -
Robaj #216 Problem solved, túl jól működött a törlő program. -
#215 Alapból a barátok volt az egyetlen csoport, nem hoztam létre újat. Ide felvettem kb. 4 ismerőst, minden tökéletesen működött. Amikor legközelebb visszajöttem akkor már teljesen üres volt a lista, offlineként sem mutatott senkit, az erre vonatkozó beállítás sem volt átállítva. -
#214 nálam is -
Robaj #213 Teljesen üres volt a lista, majd csak a Barátok jelentek meg? -
#212 Hibátlanul működött veletek, de az előző kontaktok azóta sincsenek meg, teljesen üres lappal indultam. :D -
#211 Semmit sem módosítottam, egyszerűen csak eltűnt mindenki, amikor legközelebb visszajöttem már üres volt a lista. -
#210 Amikor belépett akkor nem volt semmi, aztán utána működött. -
Robaj #209 Hogy tűnt el?
- új barátot, csoportot vettél fel, módosítottál?
- bejelentkezés után már nem volt meg? -
#208 előbb engem felvettél, rád is iirtam de nem válaszoltál :D -
#207 és még csak fel sem tudok venni senkit