SG chat - v1.0 RC1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
Valamit csináltál rajta, mert most nem lassú a betöltés! 😊

[/spam]™

Még van 2 nagyobb fejleszteni való rajta, talán kedden már elérhetõ lesz a fórum részen(ha nem találunk nagyobb bugot).
Aztán a fõ teszt után megy ki mindenhova.

tommygear
jah nem lehetne kiterjeszteni még pár topikra? mert sosincs itt senki akivel lehetne tesztelni
jhetedikj
tetszik, csak nincs itt senki :/

anno 1987

Büdös Bohóc
jaja , ne is mondd, elõtte káprázott a szemem, mert én is színtévesztõ vagyok keményen 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Dzsini
Sok szép éjszakai frissítés 😊 Köszönet az offline ikonért, így már egyértelmû.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

sapkafej
jó az ötlet, de szerintem akkor is cikker, hogy facebook másolat lett, akármivel magyarázzátok. fõleg, hogy ti készítettétek nulláról
arra emlékeztet, amikor hülye oldalakon a tetején van egy reklám, ami a facebook UI-jának a másolata, és mindig beszívom egy rövidke másodpercre

György

Dzsini
Valóban 😊 Akkor most már igazán kiérdemelné a 0.2-t 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Akkor CTRL + F5 kell css frissítéséhez. A hsz mezõtõl balra levõ ikon alatt keresgélj.😊

Dzsini
mivel eljutottam a 255-ig és írtam is, hogy feltûnt, hogy milyen módon áll meg ott, ezért gondolom feltételezhetõ, hogy 155-nél is jártam (sõt, 156-254-ig minden értéknél) 😊

Nem hülye vagyok, csak Dzsini 😊

Gépelj be 155 db-ot 😉

Dzsini
a karakterkorlát mûködik (külön köszönet, hogy nem utólag szól, hogy sok lesz, mint a fõoldali chat 😊 ), de nem látom hol szólna, hogy mennyit lehet még.

IE alatt lassú gépelés legalább 50%-al gyorsítva.

Dzsini
Esetleg VIP-eknek bevezetni a korlátlan(abb) chat archívumot, nem VIP-eknek meg a korlátozottabbat 😊

Dzsini
Lehetne egy idõ+mennyiségkorlát, és akkor senki nem esne túlzásokba (teszem azt 1 mega és/vagy 30 nap), és napi szinten a hajnali mentés elõtt végigfuttatni egy pucolást. A local storage pedig jó lett volna 😞

(és persze most senki nem szólt hozzám, hogy lássam a fókusz lopás javítását 😊 - nem érdemelne meg egy verzióléptetést lassan?)

Ezt mondjuk meg lehet oldani, gondolkodtunk rajta, de több probléma vetõdött fel:
1. ellopható, lásd fejléc hekkek, azokat be kéne tiltani
2. megszívnák azok, akik böngészõje nem támogatja
3. hogy ne szívják meg, akkor le kéne kezelni ezt, ami fallback-el megy vissza szerveren levõ mentésre
4. mert js-el megoldható a fallback, de némely böngészõben 128K a max, namost van olyan user, akinek mappája több, mint 200K😊 -> js local storage nem jó

CattiBrie
Local storage! 😊

[/spam]™

Ez még nem eldöntött. Jelenleg csak "üzenetek törlése" gombra kattintva törlõdik, de ha terhelés úgy kívánja, hogy RAM-ba rakjuk bele a fájlokat, akkor restart esetén törlõdni fog.
Szintén nem eldöntött még az értesítõ üzenetek megtartása sem, mely úgy van beállítva, hogy 30 nap távollét után (értsd nem töltõdik be a chat), törli az értesítést, azaz nem ugrik fel, hogy üzid érkezett. Persze, ha rákattintasz, akkor behozza elõzményüzenetként, csak az értesítés "veszik el".

CattiBrie
A csetelések elõzményei megmaradnak örökre?

[/spam]™

Firefox 6.0a2 + windows
Firefox 7.0a1 + windows

Nem tapasztaltam ilyet.
Gyorsítótár ürítése megvolt?

CattiBrie
Ez egy új fícsör ,)

[/spam]™

Dzsini
- ha offline személynek írok üzenetet, akkor elküldés után ugrál a szövegablak, ráadásul 1-2 másodperccel késõbb (ha esetleg ez alatt bezártam az üzenetablakot) új üzenetként jelzi a saját elküldött szövegemet.

TheLostOne
Érdekes, sem a htmlspecialchars()-nak, sem pedig a mysql_real_escape_string()-nek nem kéne megennie.

Illetve a htmlspecialchars() megeszi ugyan, viszont utána kiköpi biztonságos formában, pont ez a lényege.

Ezek szerint amúgy van még valami plusz védelem ezen a két függvényen felül, amin fennakad.

Lullaby
Jogos, de azért mégis kicsit jobb érzés tudni, hogy ennyivel is többet tesztek a userekért (; Kukacoskodó vagyok, volt kitõl tanulni ^^"

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

St
akit zavar, annak lesz lehetõsége kikapcsolni 😊
sõt!
én fogom személyesen kikapcsolni neki! 😊
gergely1991
Akkor szerintem jobb lesz ha egy másik color-t (és design-t) adnátok meg mert még néhány emberkének még(félreértelmezhetõen) szemet szúr.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Büdös Bohóc

piros mogyi
Mondasz valamit.

Ne etesd a trollt!

St
nem állt szándékunkban feltalálni újra a meleg vizet.... a facebook chat mindenkinek megszokott kinézetû, kezelõfelülete egyszerû, nem látom értelmét csak azért valami újat kitalálni és hozzászoktatni az usereket, hogy másképp nézzen ki. a kód az 100%-ban saját fejlesztésû, még az üzenetkezelés, elküldés elve is teljesen más mint a facebookon.

a szín pedig nem ugyanaz, ha megnézed, ez az sg menü kékje és nem a facebook kék. és egyébként még vannak más eltérések is.
CattiBrie
nem gond, és soha nem használtam a fagyi jelet 😛

[/spam]™

Lullaby
Addig is kevésbé érzõdne a lopás rajta (;

De hogy on is legyek:
- a kacsacsõrt nem eszi meg, nem lehet <3-t írni
- ha gépelek itt és közbe ír valaki a chaten akkor a focus átugrik oda ami elég zavaró

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

banok
szerintem jóak <#eljen>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Dzsini
A design a legkevésbé fontos a fejlesztés során - majd ha mûködik minden rendesen, akkor kap SG-hez illeszkedõ színeket és egyebeket, ráér.

És nem lopás, ha egy ingyenesen és nyilvánosan elérhetõ kódot használnak.

Lullaby
Kicsit gáznak érzem, hogy egy az egybe le lett lopva a Facebookos chat... fõ az egyediség ugyebár. Gondolom nagyon nehéz átszínezni legalább a képeket.

CattiBrie
Tipp: ha ezt írom a másiknak:
http://www.sg.hu/kep/faces/crazya.gif
vagy valamilyen formában azt, hogy crazya

akkor jelenjen meg a szmájli képként (de csak azért, mert saját fórumos szmájli és nem külsõ kép)
<#crazya>

😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Piszkosul lassú az oldal.. a csetre való gépelés.. minden. Pedig sokkal kevesebb dolog van nyitva általában a gépemen mint tegnap este.

[/spam]&#8482;

Dzsini
Beállítások - legyen nyitott ez a chat ablak pipa kivétel.
Ekkor összecsukottként töltõdik be.

[HUN]FaTaL
Nincs szó errõl a fejlécben, csak arról, hogy teljesen kikapcsolható lesz. Nem szeretném kikapcsolni, de nem szeretném, ha magától elõugrana minden loginkor, mint az iwiwen. Teccikérteni?

http://goo.gl/gd6Zi5

precision
nem sok értelmét látom az ilyennek egy fórumon de azért sok sikert a fejlesztéshez... 😊

Bazinga!

Frosty01
J lo lol

practitioner of the forbidden arts of death

Aquir
ez nem rossz😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Büdös Bohóc
ja nálam is

amúgy tudtam én, hogy loál vagy

najónem +!

Ugyanilyen iPad-en. Már ha számít..😄
tomsolo
Ékezetes neveknél levágja a nevet:

Loál János -> Lo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
Tök, jó a cucc. Épp Dzsinivel tesztelem. 😊

A véglegesbe viszont jó lenne ha meglehetne adni vmi munka jellegû hátteret,oldalt - pl forráskód 😄 - hogy ne legyen annyira feltûnõ a melóhelyen. 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Zomil
érdekes 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tommygear
ezt nem lenne hülyeség bevezetni
N o N a m e
Nem mindig mûködik, most is csak a 2. oldal betöltésével tudtam elõhozni, és így az oldal alján az elsõ oldal kezdõdik...
Mindenféle szerkesztés nélküli kép, most csináltam 1 perce kb: LINK

szerk.
Azt hiszem ez csak egy Chrome kiegészítõ.. fail.
tommygear
<#wow2><#conf>
N o N a m e
Ez mi, hogy ha lescrollozok a lap aljára, akkor betöltõdik a második oldal?! Mintha infinite scroll lenne! Ez nagyon király srácok!