Kicsit belefolynék a vitába:
Nagyon sajnálatos, hogy mostanában az az elterjedt, hogy egy játék akkor jó ha jó a grafikája... Mennyi szemét rókabőr játék jön jobb grafikával ki évről évre, amiből már a harmadik, de legkésőbb a negyedik rész után azt mondod, hogy unalmas szar. A játék is ipar lett, akárcsak a zene, a sablont nyomják ahelyett, hogy valami újat alkotnának. Régen hány olyan játék volt, ami mind a mai napig bele van égve az emlékekbe hogy mekkora volt? Hány gagyi grafikás régi játék szegezett napokra oda a gép elé? Én most szedegetem össze a kedvenceimet a régiek közül, ezres körül hozzád vágják a régi sirály játékokat, én pl múlt héten toltam fel az Imperium Galactica II-t, amíg betegszabin voltam, és hát.. nem nagyon tudtam felkelni a gép elől (shinariakkal nehéz szinten... ahh, na ez játékélmény :D).
Az ömlengést félretéve:
Én nem szeretem a konzolokat. Nem tudom megszokni a gamepados irányítást, a verekedős játékokon kívül szerintem semmire sem jók (ez szigorúan magánvélemény, bele ne kössetek), a stratégia és a kalandjátékok (akár rpg, akár mmo) az én világom (kivéve a japán szörnyűségek, mert attól a víz kiver), szóval nekem továbbra is a PC a favorit. Viszont ez a konzol elgondolkodtatott erősen. Ha jó árban lesz, és jó játékok jönnek rá (már pedig ha elterjed, akkor jönni fognak), akkor kell :)