Wii - Wii U - Switch - és a többi
 • Pio
  #9206
  Huhh, nekem már jó rég volt, de én a harcot nagyon szerettem. Egyébként mostanra már jött bele totál finomhangolható nehézség, szóval be lehetett lőni pont olyanra, ahogy Neked ideális (vagy ez season pass feature?).

  Én mindig végigtoltam a break-topple-launch-smash-t, úgy volt pont beállítva a csapat, hogy megvolt a pontos sorrend, hogy hozom be a kombót.

  Nekem egy feature-el volt csak komoly bajom, ez pedig a field skillezés volt, vagy hogy hívták, amikor állandóan cserélgetni a megfelelő field skilles blade-ekre. Nameg némelyik blade-et kimaxolni önmagában ~10 óra grind volt, ami azért kicsit túlzás, de persze ez nem kötelező.

  NG+ kifejezetten jó benne, vannak extra, csak ott megszerezhető blade-ek és ott már mindenkit el tudsz küldeni merc küldetésekre. És vannak benne superbossok is. Talán az egyik leg content rich-ebb JRPG, amivel dolgom volt, pedig az ebben a műfajban elég nagy szó. :)

  Összességében nagyon szerettem a játékot és a Torna tökéletes hab volt a tortán, most, hogy így beszéltek róla és egy másik haverom is épp most játszotta végig egy picit meg is jött a kedvem visszatérni, csak most az Animal Crossing minden időmet kitölti... :D

  Első részt veszitek?