Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Pio
    #9066
    A Gamepark preorderek már ki lettek szállítva. Nem akarok marketingest játszani és nem tudom, hogy mi az oka (talán azzal függ össze, hogy ők a hivatalos szerviz is Magyarországon), de Gamepark rendelésem eddig mindig megjött day 1.

    Olyan eset is volt, hogy egy másik bolttól (nem akarok senkit besározni, mert lehet, hogy egyedi eset volt) előrendeltem valamit hetekkel előre. Ez is pénteki megjelenés volt és külön meg is írtam nekik, hogy nagyon fontos, hogy pénteken meglegyen, mert hétvégén ajándéknak szánom, szóval ha csak egy picit is esély van arra, hogy csússzon szóljanak legyenek szívesek. Nem jeleztek vissza semmit, ezért gondoltam minden oké, de csütörtök délután kezdtem aggódni, ezért felhívtam őket, mire unottan közölték, hogy ja, hát az nem fog beérkezni... O_o

    Na és akkor vésztervként felhívtam a Gameparkot, elmondtam a helyzetet, erre mondták, hogy egy percet se aggódjak, már leadták az aznapi fuvart, de megoldják, hogy valahogy útba essen még egyszer és meglegyen az ajándék. Még abba is belementek, hogy utalom a pénzt (ami nyilván nem ért át aznap) és a banki eseménynapló screenshotját elküldöm nekik. Másnap itt volt a futár a cuccal és kaptam mellé ajándékba kifestős füzetet, matricákat (mondtam, hogy gyereknek lesz az ajándék) és nintendos ajándékcsomagoló papírt.

    Én azóta mindent onnan rendelek, igaz ez nem sok dolgot jelent a digital-only hozzáállásom miatt, de azért 1-2 kiegészítő, labo set és amiibo jött már onnan, sose volt velük gond. Azt elismerem, a honlapjuk nem a legprofibb design, de ha szeretnétek, hogy launch day megérkezzen valami nintendo cucc, akkor szerintem náluk ezzel nem igazán szokott gond lenni.