Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Pio
    #8938
    Ez a Pokémon játékoknál a kezdetek óta így volt és így is fog maradni, a sorozathoz tartozik. De egyébként rengeteget tompult ez a dolog, ahogy írtam most már online át tudod csereberélni az exkluzív pokémonokat minden gond nélkül, azon felül pedig a legutóbbi részben ahogy írtam annyi volt, hogy adott időpillanatban más volt az ingame napszak. Nagyjából semmi értelme tartalom miatt duplázni. Aki ebből kettőt vesz az az a fajta rajongó, aki megveszi az 50 ezres gyűjtői extra kiadásokat abból, amit nagyon szeret. Túl sokan nincsenek.

    Hogy mi lehúzás és mi nem az egy igazán jó kérdés. Ezek videójátékok, nem gyógyszer vagy élelmiszer. Adják, amilyen áron és üzleti modellel jónak látják, aztán a közönség szavaz a pénztárcájával.
    Nagyon sokféle üzleti modell van, a Pokémoné elég egyedi, én egyáltalán nem érzem kirívónak, pláne a lootboxok, mikrotranzakciók, DLCk mögé rakott real endingek korában.
    Kapsz egy általában alaphangon ~50-60 órás, maxolva ~120-200 órás játékot tartalmas multiplayerrel a pénzedért. Ez és a review-k/visszajelzések alapján érdemes dönteni, aztán venni azt a verziót, amelyikben szimpibb a pár egyedi pokémon, ha pedig mind kell akár online elcserélgeted és kész.