Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Pio
    #8866
    Azért ne vegyél ám szó szerint mindent, amit felkap a reddit... a "rakás szar"-tól rendkívül messze van ez, mentem olyan 30 meccset, smooth, stabil volt 4személyes módban is, egyetlen meccsben volt komolyabb lag összesen, ott ki is esett az ellenfél végül.

    Ami valóban probléma az az, hogy kismillió paramétert beállíthatsz arra, hogy milyen meccset szeretnél keresni és mivel több tízezer variáció lehetséges, ezért nyilván nem fog ugyan olyat találni, mint amilyenre bejelentkeztél, szóval megpróbál ahhoz kötelit keresni. Na és ezen a rendszeren nem ártana még finomítani, súlyoznia kéne a feltételeket, mert azt, hogy a meccs 3 vagy 4 perces valószínűleg könnyen elengedi az ember, azt viszont, hogy 1v1 vagy 4 fős FFA már nem, viszont a rendszer látszólag egyforma súlyozással kezeli ezeket a paramétereket és gyakran nem olyan játékmódban kötsz ki, mint amit beállítottál preferáltnak.
    Ez amúgy elsősorban a kompetitív embereket zavarja, akik a játékot a randomot minél jobban kizárva, kompetitív módon, 1v1 módban szeretnék játszani és szerintem kéne nekik csinálni egy külön módot akár külön ranking rendszerrel is, ahol csak itemek nélkül 1v1 megy (mint a Wii U-s Smashben).

    Amúgy van egy lobbyrendszer is, ott viszont olyan lobbyra jelentkezel be, amilyenre akarsz vagy kreálhatsz saját lobbyt, annyi, hogy ott mindig egy meccs megy, a többiek pedig nézők, illetve ahogy néztem ott nincs ranking.
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2018.12.09. 20:43:25