Wii - Wii U - Switch - és a többi
 • Pio
  #8840
  Igen, a 8 pont az nem számít igazán nagy kritikai sikernek, mert azért felfele torz a pontozási skála, 5 pont alatt nem nagyon vannak számontartott játékok,
  A 8 pont az inkább ilyen korrekt alkotás, szerették a kritikusok, semmi kiemelkedőt nem mutatott fel, de tisztességesen össze van rakva és a Pokémonok általában pontosan ilyen játékok, nem forradalmasítanak semmit, járják a saját maguk által kitaposottutat.

  Ez a rész most kapta nagyon a rajongóktól az ívet, lehet erre gondolt SlickAdam is, de ez őszintén szólva nem is magának a résznek szólt, hanem annak, hogy ez egy remake és nem egy új generáció. Meg a Pokémon GO-s irányításnak, amitől amúgy én is tartottam, hogy hülyeség lesz, de amúgy tök jól sült el (és handheld módban elkerülhető annak, akit zavar).

  Nekem egyetlen problémám van a játékkal, hogy TV módban nem tudom pro controllerrel irányítani, de még 2 fél joyconnal se, nekem fura fél képzzel irányítani, még most is szokatlan, pedig van már vagy 20 órám a cuccban. Valahogy emiatt handheld módban jobban esik játszani vele.
  Utoljára szerkesztette: Pio, 2018.11.29. 22:37:07