Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Pio
    #8715
    Octopath Traveler egész jó review-kat kap, 84-en áll, ez jrpg-nél különösen erősnek számít, a legtöbb reviewer határozottan ajánlja.
    Pozitívumként kiemelik a nagyon jó harcrendszert, vizualitást, párbeszédeket/karakter sztorikat és zenét.
    Negatívumként azt, hogy grindy és repetitívek a dungeonök, illetve sokan grandiózus, epikus sztorit vártak, de a játék elsősorban a karakterek személyes történeteire koncentrál.

    Captain Toad pontosan ugyan olyan review-kat kap, mint Wii U-n (81 pont). Azt tudni kell, hogy Wii U-n a játék kihasználta a touchscreent, amit handheldben Switchen is megtesz, desktop módban viszont erre nincs lehetőség, ott a kontrollert lehet "pointerként" használni. A 3DS-es verzió is kifejezetten jó lett, ott az alsó képernyőn ugyan azt látjuk némileg egyszerűsítve, mint a fentin és ott tudjuk vezérelni a dolgokat (gyakorlatilag a Wii U kontroller átkerült a lenti képernyőre). Sajnos a Wii U termékkapcsolt Super Mario 3D World pályák kikerültek, viszont bekerült helyettük pár Super Mario Odyssey pálya. Állítólag ez jó trade-off, mert az előbbiek tényleg csak átemelt pályák voltak, utóbbiak viszont direkt Captain Toadra kitalált pályák.

    Mindkét játékból van demo az eshopban, ha valaki tenne velük egy próbát.