Wii - Wii U - Switch - és a többi
 • Pio
  #8652
  Egyelőre annyi lesz a kölcsönhatás, hogy a játék előrehaladtával unlockolni tudsz egy olyan funkciót, hogy a GO-ban meglévő gen1 pokémonjaidat átköltöztetheted a Let's Go!-ba.

  Hozzátartozik a hírhez amúgy, hogy 3 Pokémon játékot is bejelentettek:

  Pokémon Quest
  Ez egy free2start mobiljáték, amit Switchre már ma kiadtak, mobilokra június végén érkezik. Cukiság gyerekeknek, free2play, úgyhogy az ördög műve, ahogy ezek a játékok lenni szoktak.

  Pokémon: Let's Go Pikachu! és Eevee
  Lásd lenti videó, úgy aposztrofálták, hogy "core RPG to everyone", mainline játék, alapvetően egy gen1 remake, némileg casualosabb, nem titkolt célja új játékosokat bevonzani, miközben igyekszik a régiek számára is szórakozást nyújtani. Amolyan kísérletezés, de az, hogy mainline-ként hivatkozzák azt jelenti, hogy elég komolyan veszik, sok energiát fektettek bele

  Pokémon 2019
  Erről csak annyit mondtak, hogy lesz, 2019 második felére próbálnak elkészülni vele és ezzel igyekeznek a hárdkórabb rajongóknak kedvezni. Ez lesz a gen8 és közelebb fog állni az X/Y, Sun/Moon játékokhoz, mint a Let's Go!-hoz.

  Annyit érdemes még tudni, hogy mindkét új mainline játékon régóta dolgoznak, a GO-ból származó irgalmatlan méretű profit lehetővé tette, hogy több projektet is maxon járassanak egyszerre, ennek köszönhető, hogy miközben az új gennel tartani fogják a szokásos 3-4 évenkénti ritmust belefér még egy mainline rész. Reméljük tényleg megfelelő mennyiségű és minőségű emberrel bővítették a csapatot és nem fog a minőség rovására menni a két párhuzamos nagy projekt.