Wii - Wii U - Switch - és a többi
 • Pio
  #8600
  Az összes Variety Kites Labot kiraktuk. Volt, amit gyerekkel, volt, amit felnőttel, de mindegyiket ketten és valahogy így is állt kézre, az egyik ember pörgeti az utasításokat, segít ezt-azt pakolni, összerakni, a másik ember pedig hajtogat.
  Játékokat, programokat elég sokat nyüstöltük, illetve a programozós résszel is elég sokat mókoltunk, azzal főleg én. A szintetizátor részen össze lett rakva pár többszólamú muzsika dobalappal (mert azt is bele lehet táplálni), zongorához/zenéhez értő is van a családban (engem is beleértve). Egyelőre nem jelzi a Switch, hogy hány óra ment bele, de nem lepődnék meg, ha 30-40 óra feletti számot kapok majd.
  Eléggé fasza a cucc, aki agyal rajta picit is, annak nagyon bátran tudom ajánlani, sokkal jobb annál, mint ami átjön belőle. Bár a minijátékok némelyike tényleg abszolút kisgyerekre van szabva, de simán van olyan, amivel bárki jól elvan és maga az összeszerelés felnőttként is elég lenyűgöző, szórakoztató. Persze senki ne számítson klasszikus videójátékra, a minijátékok inkább családi/partyjátékok, a többi pedig alapvetően a kreatívkodásról szól.

  Ha van bárkinek bármi kérdése a cuccal kapcsolatban állok rendelkezésetekre. :)