Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Maala
    Fúú, én az első végigjátszásnál nem is álmodozom róla, hogy mindent megtalálok, pedig chapterek elején és végén (utóbbit érzésre) végigjárok minden helyet, ahol npc van, hátha adnak küldetést... És chapterek közben is, ahol úgy érzem, hogy valami változott a "világban". :-D Valszeg ezért tartok már 90+ óránál... (Ugyanezt csináltam Xeno X-nél is, ott 190 óra lett, mire a főbosshoz tudtam menni, de ott kevesebb és kisebb helyet kellett bejárni minden egyes progressnél)

Egyetlen baja, hogy a harcrendszer elég sokáig faék egyszerűségű, és csak a történet előrehaladtával (Amikor megkapod a "normális tank" karaktert, illetve neked is lehet több saját bladed, akik között váltogathatsz) lesz komplexebb.

Hmm, meg talán még, hogy a salvage miatt teljesen broken a pénzügyi rendszere a játéknak, kb. értéktelen minden pénz ~Chapter 5 eleje óta, és azért addig se voltak pénzügyi nehézségeim.

U.i.: Thx, megtaláltam a DLC-t, bár a némettel szenvedek, de sztem menni fog a Pass megszerzése, majd ha befejeztem az első végigjátszást.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.01.26. 18:19:58