Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
SlickAdam #7664 nekem olyan feelingem van vele kapcsolatban, mint amit mar nagyon regota nem ereztem. ket dolog együtt:
1. igazi hamisitatlan KONZOL erzes (ez asztaliban PS2-nel, kezben 3DS-nel volt utoljara)
2. csúcs-tech erzes (ez utoljara PS3-nal volt, amikor racsavarodtam a CELL hype-ra es meglattam az elsö HD jatekokat). poen, hogy megy a rinya, hogy micsoda gyenge masina, de ez igazabol egy kurva nagy bullshit. ettöl az öreg, 2015-ös X1-es M O B I L chip-töl hazon belül van erösebb cucc: az X2. ami dragabb es iden jött ki, ha jol tudom, nyilvan nem tettek bele az evek ota tervezett brennyu masinaba, bevalt tech-et akartak (majd a Switch PRO-ba jo lesz... van is DF-nek egy elmelkedös videoja erröl). illetve biztos erösebbek az ujabb, sok-sokszaz euros pad/phone-okban ketyegö Apple chip-ek, de azok mas planetan vannak es nem dedikalt gamer szart hajtanak. EN nem tudok mas mobil cuccrol, ha ti igen, jöhetnek a linkek. szal X1, melle egy nagyon szep IPS panel (nalam se pixelhiba, se felhösödes, fekete is vallalhato, ...), különleges rezgövel felvertezett iranyitok, ... mi a picsa kell meg, hogy elvarazsoljon? semmi. de ha ezt leirnam Leald-ban, kinyirnanak pillanatok alatt. marpedig lefogom, 2+ hetes tapasztalatok. ra lehetett mondani az uccso ket Nintendo gepre teljesen jogosan, hogy elavult hardverek, viszont a Switch-re nagyon nem. ez van annyira high-tech, mint az XOX sajat kontextusaban. akik meg nem birjak felfogni, hogy ez egy handheld keszülek, par szaz grammal, 10 watt fogyasztassal a tenyerben es a 100-200 wattos, husszor akkora, 3-4 kilos masinakhoz hasonlitgatjak, azok ne jatsszanak, hanem menjenek vissza az altalanos iskolaba, mert gondok vannak.
visszafogott orajellel veri a WiiU technot (ami 360/PS3-nal elvileg erösebb volt) kezben basszus. ne vicceljünk mar!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.19. 21:05:17