Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Pio #7496 Szerintem már meséltem, hogy én fogadásból vettem a gépet, ami úgy szólt, hogy ha 95+ lesz a Zelda, akkor végigjátszom. Régen sokan nintendoztam, de gamecube után teljesen leálltam a konzolokkal.
Úgy voltam vele, hogy a Zeldát végigjátszom, aztán el is köszönünk egymástól de úgy nagyjából a második-harmadik nap környékén már éreztem, hogy ezzel a géppel rettentő jól belenyúltak a tutiba. Egyszerűen annyi történt, hogy útban voltam a tévénél, de épp egy shrine közepén jártam, bosszankodtam, hogy akkor most nem tudom befejezni a shrine-t, de végül csak kivettem a dokkból és pontosan ugyan ott folytattam és aznap már vissza se tettem, mert noha már nem voltam útban, de handheldben akkor épp jobban esett és ez engem meggyőzött arról, hogy ez a gép hatalmasat fog szólni. Ott még mindenki azt mondta, hogy kizárólag a BOTW körüli hájp miatt veszi bárki is a gépet, meg mentek ezek a bolhából elefánt dolgok a teljes mainstream sajtóban, hogy karcol meg hajlik meg akvárium mellett nem működik, de bennem már totálisan egy ilyen "majd meglátjátok, hogy nagyon fog szólni ez a BOTW után is" érzés volt akkoriban.