Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Pio #7369 Bedobok gyorsan egy példát én is, igaz nem annyira Switch related, bár ezen a fülesen szoktam hallgatni a Switchet is. :)
Van egy HyperX Cloud 2 fülesem, nagyon szeretem, kényelmes, árához képest jól szól (azért messze nem audiofil kategória). Viszont a megvétel után nem sokkal sajnos elpattant a műanyag illesztés a bal fülénél.
Jeleztem a magyar bolt felé, hogy mi a gond, kábé kiröhögtek, hogy hát eltörtem, mit akarok én itt ezzel.
Szigszalaggal megragasztottam, teljesen oké volt, de egy idő után szétnyílt. Másodszorra nagyon faszán, gézzel és pillanatragasztóval megcsináltam, ez már sose fog szétnyílni. De azért gondoltam egyet, írtam a HyperX supportra, hogy ez a helyzet és tudnának-e pénzért küldeni egy pót ilyen műanyag bizbaszt, hogy azt csavarozzam rá a fülesre.
Erre visszaírtak, hogy szerintük erre nem ez a megoldás, hanem az, hogy adjam meg a címem és küldenek egy másik fülest, az előzővel pedig csináljak, amit jónak látok, akár ajándékozzam el valakinek, ha még használható.
Megadtam a címem délután, másnap délelőtt csöngettek a kapunál az új fülessel, UK-ból jött elsőbbségi légifutárral.
Így is lehet ezt...