Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
SlickAdam #7368 amazon customer service a vilag legjobbja. imadom öket.
rendelesnel ott van altalaban, hogy visszaküldes vagy csere rendelese. most valamiert nem adta ki a csere opciot, ugyhogy irtam nekik es azonnal regisztraltak egy csere rendelest. tehat jön az uj peldany, ami meg mar itt van, azt 30 napon belül vissza kell küldenem, különben ujra levonjak az összeget (logikus). visszaküldes meg annyi, hogy kinyomtatom a szelvenyt es vagy leadom valamelyik közeli DHL ponton, VAGY ott az opcio, hogy Hermes (az a masik nagy futarceg itt) elviszi következö munkanapon. ennyi. es tenyleg az a legjobb benne, hogy nem direkt csere. nem kell odaadnom egyböl az elsö gepet a postasnak, amikor hozza az ujat. ilyenkor tudok szörszalat hasogatni a tech szarjaimmal.:D
de en nagyon finoman kezelek mindent, ugy megy vissza az uj gep, ahogy jött. söt... a kartonba eleg keves belest tettek sztem, teszek meg bele valamennyit, nehogy megserüljön a kis Switch a visszauton.
de ez itt helyben van Nemetorszagban. hogy ugyanigy van-e Mo-ra is (mert tudom, hogy küldenek oda is), azt nemtom. valszeg nem pont igy, de biztosan kenyelmesebben, mint random aruhazaknal.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.06. 18:46:08