Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
SlickAdam #7366 persze, ha te nem erzekelted, akkor nalad "nincs". tiszta sor.:)
termeszetesen nem billegtetem egesz nap a switch-et, csak uj kütyü, szerintem normalis, hogy alaposan megforgatom, megszaglaszom, ... mert tech buzi is vagyok, nem csak szoftveresen erdekel. nekem valahogy logikus lenne, hogy ha beteszek valamit egy dock-ba, akkor az stabilan ül, nem tancol. ha igen, akkor megkerdem az emberkeket (with the power of the internet), hogy normalis-e, nem-e a csatlakozo hibas, ami bar müködik, idövel elromolhat. ezt jo kideriteni meg a 30 napos visszaküldesi idö alatt. gari az nyüg... de leszarom, irtam is. ugy tünik normalis.
ez csak az elsö par nap es annyi. ezek a netes kutatasok nem vesznek sok idöt igenybe. amazon gepcserehez is gyakorlatilag annyit kell tennem, hogy par klikk es amikor jön a postas, kinyitom az ajtot. aztan ugyanez visszafele, mert el is viszik.
mar eleg sokat romlott a szemem, pedig nem vagyok meg idös, DE latom, amit latok. a felbontas es grafikai dolgok annyira nem zavarnak, csak akkor, ha tudom, hogy mi a potencial... (Xeno2... fogadni merek, hogy jön a patch es oriasi lesz a különbseg, lasd.: Minecraft-ot is megpöcsöltek durvan). de a frém az nagyon ki tud tepni az immerziobol. es ez nem ignoralhato egyszerüen. ném tudom nem eszrevenni.
ha valami fos alapvetöen, akkor felveszem a fos-kontaktlencset :D pl Bloodborne PS4-en. beletettem csillio orat, kiplatinaztam, pedig durva frame pacing (stutter) gondja van FOLYAMATOSAN.
marijjo meg mint a kes a vajban, nintendo amugy is hires erröl, erre elerek a varosba es st-st-st-st-stutter. erted. ezert zavar, ezert ugrik az arcomba. de nem rinyalok emiatt egeszen januarig, leirtam az eszrevetelemet, aztan toltam tovabb. azota belement par ora es mar a strandon vagyok. ennyi.:)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.06. 18:37:46