Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Pio #7362 999-et lehet összeszedni összesen, de olyan ~800-850 gyűlik "terepről", nem tudom pontosan, nem figyeltem és nem néztem guide-ot.
Van a játéknak egy endingje és utána egy csomó postgame kontent nyílik ki, amikhez tartozik több mini reward.
Számomra a legszebb pillanat az 500 moonnál járó kontent rewardja volt, de ennél jobban csak akkor megyek bele, ha senkit nem zavar a spoiler. :)
Egyébként ha nem tapasztaltam röcögést az az én szempontomból nem ugyan az, mintha nem lenne? Értem én, hogy úgy gondolod, technikailag lennie kellett, de én játszom vele, az én élményem és az én élményemnek nem volt része semmilyen röcögés, tehát számomra az élmény perfekt volt. Sajnálom, ha másnál ez nem adatott meg. Tudod, ez olyan, mint a klasszikus: ha nem hallja senki a kidőlő fát azért még van hangja?
A személyes véleményem amúgy még mindig az, hogy számomra olyan furák ezek a dolgok. Ezt most kérlek, ne vedd rossz néven, de. Minek lötyköljem a gépet a dokkolóban? Mit számít az, ha lötyög? Minek nézzek digital foundryt, hogy felhívja a figyelmem valami olyanra, amit amúgy könnyen lehet, hogy nem is vennék észre? Úgy érzem, hogy ezeket a dolgokat csak azért csinálják az emberek, mert valahogy úgy társadalmi norma lett az, hogy mindig mindenen feleslegesen aggodalmaskodjunk, aztán meg bosszankodjunk. Ez egy egyszerű consumer elektronikai eszköz, ha nem hibás a működése, akkor szerintem/számomra a Tökéletességet keresni benne egyszerű felesleges önhergelés/időpazarlás.
Most gondolj bele csak abba, hogy amennyi időt a lötykölésre, joycon feszegetésre, neten utánaolvasgasátra, amazonnál reklamálásra, új gép próbálgatásra, visszapostázásra szántál azt mind a SMO fantasztikus játékélményére fordíthattad volna inkább.
Vagy gondolj bele abba, hogy időt pazaroltál a digital foundry videóra és felhívta a figyelmed valamiree, amit amúgy ki tudja, lehet, hogy észre se vettél volna (értem én, hogy azt mondod, szinte biztos, hogy igen, de hátha mégse).
Hangsúlyozom, hogy nem kritizálni szeretném ezt a hozzáállást és értem, hogy nagyon sokan így állnak a fogyasztói cikkekhez és valószínűleg én vagyok divatosan mondva a "nem elég tudatos vásárló". Egyszerűen csak gondolatébresztőnek, témaindítónak szánom a dolgot.