Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
SlickAdam #7201 The Legend of Zelda: The Wind Waker HD (Wii U)
+ art design annyira fantasztíkus, hogy siman jo lett volna 2013-ban uj megjelenesnek is a masinara. söt, meg most is tök jol nezett ki a plazmacseken. ennivalo az egesz
+ nagyon adja ez a különleges univerzum (nem Hyrule ugye): vizecske + szelecske. NDS-en is imadtam a Phantom Hourglass-t (söt, az a kedvenc reszem), ami ennek a "folytatasa".
+ a szokasosak: szeretnivalo karakterek, ötletes jatek mechanikai megoldasok, dungeon-ök, ... alap
+ gamepad hasznalata jofele (real time item management, terkep, ...). de csak akkor ha tv-n tolja az ember.
+ epik befejezes
+ allitolag ez egy eleg könnyü resz a sorozatban, amit ereztem en is, de ez most valahogy idealis volt nekem. hosszra is csak 26 ora volt. ponjo.
- bar adta a vilag nagyon, pöppppet üres volt. vagyis elettelen.
- 30 frem, de nagyobb robbanasokkor belenyalt ez a 10-be is siman. szerencsere nem tul gyakran
- 3-szor bevallom online guide-hoz nyultam. elegge linearisan ment a jatek, aztan "vege elötti" (mint kiderült 70-75%-nal jarhattam) uccso ket nagy dungeon bejaratanal koppantam, hogy oda bizony speci cuccok kellenek, de fingom se volt mi meg honnan meg merre. es szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem en olvasgattam felületesen a feliratokat korabban... .
+/- meg volt par "ahhha! tenyleg azt kell, logikus" pillanat. mai elkurvult jatekok mellett elfelejt az ember gondolkodni (my baaad)
- tri-force darabjait összeszedö misszio... allitolag könnyitve lett az eredeti GC-s verzahoz kepest, de itt is csomo item, amit "wattafakk honnét?!" köll beszerezni... tul lett nyujtva, no
- vitorlazashoz allandoan forgatni kell a szelet, hogy meglegyen a kellö sebesseg... irtak, hogy lehet venni deluxe vitorlat, amitöl gyorsabb lesz a hajo es minden iranyba, de ez is szepen el van dugva. mindenkivel dumalva talan ratalal az ember (ami idegesitö, hiaba nincs sok sziget meg NPC a jatekban)...
- aprosag, de uccso harcban elpusztulva szepen visszarak a dungeon bejaratahoz (szerencsere ellenfelek nelkül), ami nem nagy tav, 3-4 perc run, de akkoris... szerencsere csak 1-szer kellett megtennem ujra.
ígyMost2017Végén: 7.5/10. E!