Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Pio #7178 Lip sync nem is lehet optimális, hisz japánra vannak szabva az animációk. Viszont 1-2 helyen tényleg indokolatlanul szétesik.
Érdekes amúgy, mert biztos voltam abban, hogy azonnal átnyomom japánra, le is töltöttem a voice packet, animéket is úgy szoktam nézni, de mivel sokfelé olvastam, hogy egész jól el vannak találva a hangok, ezért gondoltam adok egy próbát az angolnak és valójában szerintem teljesen okés a dolog, szóval részemről maradt is az angol, mert egyáltalán nem zavaró (a már említett lip sync széteséseket leszámítva) és így jobban tudok figyelni a cutscene-re olvasás helyett. Viszont ha végeztem a játékkal mindenképp visszanézem az átvezetőket eredeti nyelven is.
Egyébként eddig abszolút bejön a cucc, nagyon jól építi a sztorit és volt már 2 elég epic pillanat is. Tipikus anime sztori, folyamatosan adagolja az egyre nagyobb és nagyobb meglepetéseket, bontogatja a világot, satöbbi...
A harcrendszer már elvben tiszta, de még nagyon nem éreztem rá az igazán brutális kombók kivitelezésére és tartok tőle, hogy nem is fogok, bár remélhetőleg nem is annyira fog kelleni. :)
Összességében simán pozitív meglepetés a cucc, azt hittem, hogy sokkal nehezebb lesz számomra, új belépő számára a kezdet. Simán kedvet hozott ahhoz, hogy majd az első részt is végigjátsszam (már meg van véve 3DSre).