Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Pio
    Egyébként SMO-t végig docked módban játszottam pro controllerrel és gondoltam akkor már kitesztelem, hogy mit bír a controller és konkrétan maxra rakott HD rumble mellett 45+ óra játéknál írta ki, hogy lassan jó lenne töltőre kötni. Durva cucc.

Közben amúgy végeztem a SMO-val, 999 moon, összes moon, jelmez és coin összeszedve. Volt 1-2 igen nehéz pontja, de sose éreztem igazságtalannak vagy túl nehéznek. Volt egy pont, amivel rengeteget szívtam, aztán leesett, hogy kéne megoldani és egy akkora facepalmot adtam magamnak... :D Spoilerben leírom.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a Dark Side Kingdomban van pár pálya, ami korábbi pályák újrajátszása Cappy nélkül. Ezek közt van egy olyan, amikor bullet bill invázió közepette kell átvergődni egy omladozó platformon, majd vissza. Itt a pálya alján kell visszamenni ~7-8 tökéletesen időzített longjumppal (különben instant halál) a bónusz moonért. Na és ezzel egy csomót szenvedtem, mert mindig átugráltam, leugrottam az aljára, de kapkodás volt, sose sikerült irányba állnom, mire indulni kellett és mindig elrontottam a longjump szekvenciát. Aztán jó fél óra kínlódás után leesett, hogy már a pálya legelején alulra lehet menni és szépen, nyugisan átugrálni, aztán indítani a lenti eventet, amikor jól esik... kábé 3 tryból meg is lett...
    :)

Ez lett a SMO búcsúfotóm (spoilerbe rakom, hátha valaki érzékeny rá, postgame kontent kép):

Ez pedig a BOTW volt:

Hihetetlen, mennyire csodálatos volt mindkét játék, nem is értem, hogyan lehet 1 éven belül két ilyen cuccal előrukkolni. Most már tényleg úgy vagyok vele, hogy ha holnap tönkremegy a Switch akkor is az év legjobb befektetése volt.
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.11.27. 19:52:47