Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Pio #7113 Egyébként SMO-t végig docked módban játszottam pro controllerrel és gondoltam akkor már kitesztelem, hogy mit bír a controller és konkrétan maxra rakott HD rumble mellett 45+ óra játéknál írta ki, hogy lassan jó lenne töltőre kötni. Durva cucc.
Közben amúgy végeztem a SMO-val, 999 moon, összes moon, jelmez és coin összeszedve. Volt 1-2 igen nehéz pontja, de sose éreztem igazságtalannak vagy túl nehéznek. Volt egy pont, amivel rengeteget szívtam, aztán leesett, hogy kéne megoldani és egy akkora facepalmot adtam magamnak... :D Spoilerben leírom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a Dark Side Kingdomban van pár pálya, ami korábbi pályák újrajátszása Cappy nélkül. Ezek közt van egy olyan, amikor bullet bill invázió közepette kell átvergődni egy omladozó platformon, majd vissza. Itt a pálya alján kell visszamenni ~7-8 tökéletesen időzített longjumppal (különben instant halál) a bónusz moonért. Na és ezzel egy csomót szenvedtem, mert mindig átugráltam, leugrottam az aljára, de kapkodás volt, sose sikerült irányba állnom, mire indulni kellett és mindig elrontottam a longjump szekvenciát. Aztán jó fél óra kínlódás után leesett, hogy már a pálya legelején alulra lehet menni és szépen, nyugisan átugrálni, aztán indítani a lenti eventet, amikor jól esik... kábé 3 tryból meg is lett...
:)
Ez lett a SMO búcsúfotóm (spoilerbe rakom, hátha valaki érzékeny rá, postgame kontent kép):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez pedig a BOTW volt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hihetetlen, mennyire csodálatos volt mindkét játék, nem is értem, hogyan lehet 1 éven belül két ilyen cuccal előrukkolni. Most már tényleg úgy vagyok vele, hogy ha holnap tönkremegy a Switch akkor is az év legjobb befektetése volt.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.11.27. 19:52:47