Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Pio #7054 Tényleg nem elfogultságból mondom, ezek neten felfújt dolgok, rendkívül kevés usert érintenek, tényleg ahogy Geronimo írta, gyakorlatilag mint bármilyen technikai kütyü esetén.
Az egyetlen picit kiterjedtebb probléma az volt, hogy a legelső adag bal joyconjainál gyengébb volt a jel. Ezt egyébként szervizben ingyen 5 perc alatt javítják, de a mai gépeket már nem érinti.
Egyébként én day 1 vásároltam, extra joycon párt is vettem és egyiknél se tapasztaltam a problémát, de azt meg tudom erősíteni, hogy erre azért úgy netszerte biztos, hogy láttam százas nagyságrendben panaszkodni embereket, szóval nem elképzelhetetlen, hogy ez a legelső adag esetén akár 1%ot is érintő probléma volt.
Amit még hozzátennék, ha a build quality érdekel, hogy ne lepődj meg, hogy ez nem gorilla glass és nem karcmentes felület. Én mondjuk eddig karcmentesen tartottam, de ha aggódsz ilyesmi miatt, akkor tegyél rá egy fóliát. Ne gondolj most semmi rosszra, teljesen korrekt a cucc, de azért nem az a 200ezres telefon kaliber, amit simán zsebre vághatsz a kulcs mellé.