Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Pio
    Meglepne, ha az új Mario nem kapna el. Naponta nyílnak redditen az újabb és újabb threadek arról, hogy emberek egyenesen negatív előítélettel ugrottak bele, hogy "na, majd én megmondom, hogy ez nem is olyan jó, mint írják" és totál el lettek varázsolva. Szerintem ha már van Switched nem érdemes nem kipróbálni kritikák alapján minden idők talán legjobb játékát. Mondjuk én ebben az esetben lehet, hogy nem a bundle-t javasolnám, mert ahhoz letöltőkód jár, hanem külön dobozos Mario-t, hogy ha esetleg tényleg nem jön be, akkor tovább tudj adni rajta.
    Van a Mario Bundle-nél kicsit jobb árban a Splatoon 2 bundle, amit azért is éri meg digitálisan beszerezni, mert az egy hosszú élettartamú, multiplayer fókuszú játék, amit kényelmesebb úgy használni, hogy le van töltve a gépre.

Az például egy érdekes kérdés lehet, hogy mennyire szeretnél asszonnyal játszogatni (mármint a konzolon :D ), mert nagyon sok, nagyon jó couch coop kínálat van, ami rá is tud mutatni arra, hogy miben más ez a platform, mint mondjuk egy Xbox, mert más platformokon ez a kínálat nem olyan erős. Szóval látsz abban rációt, hogy az asszonyt vagy akár más családtagot is bevonsz egy kicsit a gamingbe, néha együtt játszotok valamivel Switchen tévé előtt, osztott képernyővel?