Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Pio #6904 Nálam a Shadow of War 2 dologgal is elvágta magát:
1. volt sajnos az az elég vitatható sztori azzal a Monolithos fejlesztővel kapcsolatban, aki sajnos a fejlesztés során elhunyt rákban, aztán csináltak egy DLC-t az emlékére és azt fizetőssé tették, aztán amikor jött a népharag, hogy talán mégse ezen kéne keresni mondták, hogy a befolyó pénz egy alapítványnak (vagy a családjának? nem emlékszem) megy, aztán utóbb kiderült, hogy valójában csak a pénz 70%-a megy bizonyos amcsi államok után, a világ többé részén befolyó pénz még mindig nem tiszta, hogy hova kerül.
2. lootboxok. Noha világos, hogy a net túlreagál és végigjátszható a játék lootboxok nélkül is és csak a 100%os true endinghez kell nagyon sokat farmolni (vagy lootboxolni), de úgy gondolom, hogy ez az irány nagyon nem oké és jelenleg pénztárcával szavazás folyik, hogy az emberek elfogadják-e a dolgot avagy nem.
Ezzel együtt szerintem idővel azt is pótolni fogom, mert erős 8 pontos játék és érdekel, de mondjuk majd 1-2 év múlva goty-t veszek valami sale-en belőle.
Nálam a Wolfenstein 2 volt versenyben, de mivel arról nem lesznek megjelenés előtt review-k és én azért azt szeretem kivárni, hogy adjon egy nagyságrendi visszajelzést a játékról, ezért eldőlt a dolog.
Amit viszont hiányolok az az Odyssey DLC infók. Nehezen hiszem, hogy nem lesz hozzá.