Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Pio
    Holnap 11 új játék jön Switchre, 2-t kiemelnék.

Deemo
    Ez egy ritmusjáték, még okostelefonon volt hozzá szerencsém. Az egyetlen okostelefonos ritmusjáték, amit végigjátszottam. Valami hihetetlenül csodaszép soundtracket gyártottak hozzá. Egyszerűen beszív a soundtrack, sokszor kaptam azon magam, hogy már nem is figyeltem a játék részére csak hallgattam a zenét. Műfaját tekintve rendkívül vegyes, több szerző is dolgozott rajta, egy picit japános beütésű a java, de tényleg van benne harmonikus, fúvós, pop, metál, rap, elektromos zene, lényegileg minden. Maga a játékmenet teljesen basic ritmusjáték, de a soundtrack tényleg olyan, hogy nem fogja megbánni az ember, ha belevág. Amúgy van egy sztori is, amit a dalokon keresztül mesél el a játék, de abba jobb, ha nem rágja bele magát az ember, mert szem nem marad szárazon.
    Random szám a soundtrackből:

Golf Story
    Első játékos indie fejlesztő, amolyan RPG maker játék, de kifejezetten érdekesnek ígérkezik, legalábbis ilyet még tuti nem láttunk. Golf + szerepjáték + megindító történet, ezt ígéri a fejlesztő.

Illetve holnapután érkezik a FIFA 18 és a Stardew Valley approve-olva lett, szóval jövő héten akár már jöhet az is. Jövő héten jön egyébként már biztosan az Axiom Verge és a Tumblestone is, mindkettő igen pöpec játék, előbbi metroidvania, utóbbi puzzle.