Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Pio
    Igen, itt most én is érzem, hogy érdemes lesz újra elgondolkodni a használt játék adás-vételen, de ismerem magam, úgyis itt is digital only leszek.

Viszont van egy csomó Nintendo coinom, ahogy néztem abból azért lehet néhány jóféle játékra is kedvezményt nyomni.

Samus Returns lesz az első vásárlás, hisz az vett rá a gép megvásárlására is. Abszolút elfogott a nosztalgia, én még Game Boyon játszottam vele.

Az után a Link Between Worlds elsők közt lesz szerintem, illetve a nem sokkal később megjelenő Pokemon Ultra Sun is esélyes jelölt.

Szerintem nosztalgiából mindenképp megveszem rá az Ocarina of Time-ot és a Majora's Maskot is. Amúgy ezek jól működnek a 3DS XL-en? Kaptak némi ráncfelvarrást? Aki esetleg játszott velük írhatna pár szót. N64-en játszottam velük.

Super Smash Bros.-n, Super Mario 3D Landen, Donkey Kongon és a Fire Emblem Awakeningen és néhány régebbi Pokemonon (ha elkap a Sun, ahogy írtam sose voltam nagy Pokemonos) agyalok még, de az én tempómban ez már bőven jövő nyár lesz. :)

Egyéb javaslatokat is szívesen fogadok. :)
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.09.17. 16:38:02