Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Pio #6494 Ez a Splatoon 2 számomra egyértelműen a Switch meglepetése. Emlékszem, amikor a Wii U-ra láttam annakidején az első rész előzetesét kábé lesajnálóan konstatáltam, hogy gyermeteg és bugyuta.
Most 50 óránál járok a Splatoon 2-ben és biztos vagyok benne, hogy overall ez lesz a legtöbbet játszott játékom Switchen.
Ötletes, izgalmas, pörgős és főleg baromira stílusos játék. Érdekes, egyedi fegyverek, játékmódok. A horda módba még alig kukkantottam bele például, pedig az is nagyon jó kontentnek tűnik.
Folyamatosan jönnek hozzá új fegyverek, pályák, még új zene is.
Egy dolgot sajnálok csak, hogy egyértelműen az ARMStól és a Mario Karttól veszi el az időt, azzal már egyáltalán nem játszom, pedig lenne ahhoz is kedvem, de ha már jut egy kis időm multizni, akkor inkább a Splatoon 2-höz nyúlok.
Mario Rabbidsban a második világnál járok, nagyon jól nehezedik a játék, az első világ egyfajta elnyújtott tutorial, az első endboss harc volt az első izgalmasabb pillanat. Nagyon jó játék, csak ajánlani tudom annak, akit érdekel az alapmechanika (körökre osztott, taktikai játék).
Illetve most jönnek a PAXról a Xenoblade Chronicles 2 preview-k és nagyon pozitív mindegyik, úgyhogy egyre jobban érdekel a játék.