Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Pio #6372 Ja, nem zavar egyáltalán, meg mivel napi szinten követem a switch redditet ezért már előre tudom, hogy miből lesz mainstream hírverés, gyakorlatilag ha egy negatív hírt felszavaznak a hot page-re, akkor arról tuti cikkezni fog a mainstream. :)
Amúgy bevallom tényleg függetlenül attól, hogy tulaj vagyok amennyire lehet objektíven szemlélve durvának tartom, hogy mennyire széllel szemben megy a gép ami a mainstreamet illeti.
A géppel pedig úgy vagyok, ahogy korábban írtam. Mivel nekem nem volt Wii U, ezért a BOTW-re ez az opció volt adott és miközben az ending ment a képernyőn 130 óra után már elégedetten mondtam magamban, hogy ha innentől kezdve soha semmire nem használom a gépet számomra akkor is megérte. Minden idők egyik, ha nem a legjobb játékának tartom és ez azóta se változott, sőt, inkább erősödött. A mai napig van, hogy egy picit belépek a játékba és csak úgy mászkálok ide-oda, gyönyörködöm benne.
Van jelenleg 6 olyan bejelentés, ami mindenképp érdekelni fog (Odyssey, Xeno 2, Kirby, Yoshi, Metroid, Rabbids), ha ezeknek csak a fele 8+-os lesz, akkor már maximálisan elégedett ügyfél leszek.
Szóval nekem már akkor se igazán lesz csalódás a gép, ha holnap bejelentik, hogy már senki se veszi, ezért új fejlesztést nem kezdenek el rá. Az pedig az én személyes élményemet nem befolyásolja közvetlenül, hogy mennyit adnak el belőle, max annyiban, hogy ha sokat, akkor egyre több játék fog érkezni rá. De ez már tényleg nem olyan aktuális téma, hisz így is halomban áll a backlog már a switchen is. :)
De azért lássuk be, hogy egyelőre nagyon nem így áll a dolog.
Júliusi NPD leak:
NSW: 222K
PS4: 217K (+34.7%)
3DS: 105K (-44.3%)
Múltheti Media Create:
Switch – 87,798 (61,933)
PlayStation 4 – 34,691 (43,862)
New 2DS LL – 24,187 (33,871)
Szóval a 10 milliós célszám egyetlen ellenségének továbbra is a gyártási kapacitás tűnik.