Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Pio #6234 Tényleg totál megértem a felháborodást a telefonos appon, bár így, hogy már a negyedik hullám van emiatt egy kicsit unalmasnak érzem.
Viszont ezeknél a tárhely témáknál érzem azt, hogy tök mindegy, mi történik, az embereknek soha semmi nem jó.
Jelenleg pár ember azon nyöszörög, hogy túl drága a gép, pár pedig azon, hogy túl kevés a tárhely. Megtehette volna a Nintendo, hogy drágábban adja a gépet nagyobb tárhellyel, de ezzel nem növelte volna az elégedettséget, csak az egyensúly változott volna a nyöszörgők között.
Tettek bele egy akkora tárhelyet, ami a fizikai játékokat vásárlóknak a világ végéig elég lesz, a digitálisan vásárlóknak is elfér rajta pár játék és kaptunk egy bővítő slotot. Hidd el, ez egy teljesen jó kompromisszum.
Egyáltalán nem érdemes a tárhely kérdést összekeverni a desktop konzolokkal, mert abban nem flash memória van, hanem winchester, ami teljesen más ár/tárhely arányú gyártási technológia.
Én amúgy vettem amazonról ~40 euroért egy 128 gigás SD kártyát és szerintem soha nem lesz tárhelygondom a géppel. Annyi még, hogy az ilyen 10+ gigás monstrumokat, mint a Zelda tervezem fizikaiban venni, de a kisebb és a multi játékok digitálisak lesznek.