Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Pio
    Erre megoldás lehet mondjuk belőni egy platformfüggetlen voice chatet telefonra és azt használni. Nekünk például mumble szerverünk van, de ott a totál ingyenes discord például pont erre a célra.
    Értem én, hogy nem ugyan az és jó lenne, ha lenne a switchen egy natív, bármikor bármire használható voice chat megoldás, de nincs. Viszont ha tényleg fontos lenne erre egy megoldás, akkor van.

Írtam is, hogy szégyenteljes ez az egész megoldás, de már tényleg annyiszor pörgött ezen az internet. Most tényleg konkrétan azon pörgünk még egyet, hogy igen, pont olyan lett, mint amilyen tudtuk, hogy lesz, sz*r. Szerintem ez igenis túlzás. Pláne, hogy sajnos látszott, hogy a Nintendot nem különösebben érdekli a népharag ezzel kapcsolatban.

Mondjuk azt is elismerem, hogy nem tudom, milyen megoldás volt/van erre mondjuk 3DS-en. Ha ott van fasza natív voice chat, akkor tényleg elég szomorú ez a visszafejlődés.

Egyébként a Mario + Rabbidsot is ajánlom az évvégi watchlistre. Majd úgyis írunk itt, hogy milyen, megéri-e.