Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Bandicoot
    Neked nem okoz. Nekem aki majd tolná haverral a Mario Kartot és egyéb multis ökörséget haverral online,nos okoz,mert mindig pofázunk közben, abszolút emeli az élményt az egymásnak beszólogatás,röhögcsélés.
    Nem emiatt adtam el a gépet (és nem is spórolásból), csak leírtam hogy egy ordító hibának tartom (és abszolút nem nagyobb a füstje mint lángja, az online ilyen módon haverokkal döglött ügy a Switchen, ahogyan a savegame backup is probléma,főleg ha eladod a Switchet,vagy meghal - én is buktam a Zelda cirka 200 óráját de nem érdekel már), szimplán inkább számítógépet fejlesztettem az árából és ahogy írtam késöbb újra beszerzem a Switchet, addigra a Zeldán és Mario Karton kívül lesz más is ami érdekelni fog rajta - lásd év végén a Mario például, avagy a xeno, stbstb.

Abszolút nem tartom sem fikagyárnak sem problémának hogy ezen pörögnek mert ez egy hatalmas baklövés egy olyan platformon amire online szórakozásra és haverokkal történő online kikapcsolódásra is akarnak játékokat nyújtani. A Switch elhajlás meg a reddites pörgés azon hogy karcol a dokkoló egy röhej volt,valóban telis tele fikagyárosokkal. De ez az online dolog megérdemli maximálisan jogosan a durva kritikát mert egy rettenetesen elb*szott megoldás.