Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Pio
    A játékok továbbra is tök jók és egy konzolnál számomra ez a lényeg.

Az, hogy most az egész mainstream megint rinyál azért, mert pont olyan lett a voice chat, mint amilyen már hónapok óta tudtuk hogy lesz megint ilyen clickbait tartalomgyártás, ami jól láthatóan be is jön, mert az egész internet ezen pörög, miközben a Nintendo sorra dobálja ki a gépre a 8-10 pontos játékokat.

A voice chat megoldás értelmezhetetlen és szégyenteljes, ezt én is osztom, de szerintem nagyobb a füstje, mint a lángja. Semmilyen szinten nem okoz nálam lelki törést az, hogy nem fogok voice chatelni splatoon közben, mert soha nem is így terveztem vele. Ettől még persze megértem azt, hogy sokakat zavar, de az, hogy már a mainstream, nem gamer sajtó is címlapon ezen pörög azért elég erős overkill, pláne, hogy ez most nagyjából a harmadik-negyedik fikahullám ennek kapcsán.
    Mondjuk azt, amikor egy ember postolta redditre, hogy elgörbült a gépe és ez egy végtelen fikacikk és fikakomment hullámot generált az interneten szerintem semmi nem fogja felülmúlni. :)

Ez a megveszem a zeldáért - eladom - aztán újra megveszem a marioért dolog részemről nehezen értelmezhető. Nem hiszem, hogy ezen pár ezer forintnál többet lehetne nyerni, akinek pedig nem fér bele, hogy pár hónapra egy switchben elfekvőben tartson 100ezer forintot én nem is tudom, miért vette meg egyáltalán. Ez egy szórakozási cikk, ilyesmi a felesleget célszerű költeni. Mondjuk az is tény, hogy én eleve rühellek bármit is használtan adni-venni. Ha esetleg én nem értek hozzá és ezzel hatalmas összegeket lehet leakasztani, akkor szóri. :)