Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Pio
    A Zelda elég termetes játék, szóval ha csak nem akarsz venni bele SD kártyát és tervezel más játékokat is megvásárolni, akkor célszerűbb kártyán megvenni.

Olyan 25-30 giga lehet alapból a gépen és a Zelda a DLCvel együtt olyan 14-15 körül járhat, szóval nagyjából a teljes kapacitás felét viszi el.

Emellett is vannak prok és kontrák:
    - a kártyát el tudod adni
    - a digitális verzió esetén nem kell kártyával bíbelődni, cserélgetni
    - a digitális verzió több nintendo pontot ér (egyelőre semmire nem jók switchen)
    - a kártya olcsóbb (főleg a használt), kivéve ha hajlandó vagy minden store-ra külön accot fenntartani és úgy vadászgatni a legolcsóbb digitális verziót
    - a digitális verzió egy leheletnyivel gyorsabban tölt
    - a kártyát tudod nyalogatni, baromi keserű, én szóltam :)

Én például azt csináltam, hogy vettem egy 128 gigás SD-t a gépbe és előreláthatólag minden ~20 giga alatti játékot digitálisan fogok megvenni.
    A Zelda amúgy kártyán van meg, mert akkor még nem döntöttem el, hogy mi legyen, de mivel 3 játékon kívül minden más digitális így úgyse kell sűrűn cserélgetnem a kártyát, a Zelda van bent és kész. :)

Digitálisan amúgy mindent meg lehet venni és az accountodhoz kötődnek és egyszerre 1 gépre lehetnek feltelepítve. A letöltés nálam teljesen gyors, kényelmes, sleep mode-ban is letölti a gép a játékokat. Az egyetlen baj, hogy nincs preorder, így az éjféli megjelenések nincsenek ott reggelre letöltődve a gépemen. :)
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.07.14. 12:21:43