Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
paj01 #5615 Pedig sajnos de:/
Zelda erős nyitás volt 1 hónapig el is voltam vele azóta kb semmi.
Van sok kis andorid playstore kaliberu cucc erősen túlárazva. Nekem az nudli, 2ft ot nem ér nem hogy 10-20-30 eurokat.
Ez a retro buzulás nekem nem gyere be, meg az ilyen shovel knight szintu cuccok. Tíz évesen a 90es években lekötött volna az ilyesmi mert akkor annak volt az ideje de így 2017ben nekem ez kevés
Megvettem még ezt a Setsunát de bánom nagyon. Valami refund rendszer jó lenne mert azért fáj az az elégetett 40 euro.
Inkább multira kihegyezett fungamek vannak de nekem valami mélyebb single jatek kéne amit tudok csapatni a meloba:D
Skyrim jó lehet majd csak kár hogy már kb 5ször vettem elő korábban PC-n. Mod támogatásról gondolom itt szó nem lehet majd...?
Zeldához valahogy nincs huzalmam hogy mégegyszer kitoljam mert minek? Ilyenkor azért hiányzik belőle egy klasszikus rpg class rendszer, úgy más lenne a helyzet.
Minecraftal szemeztem az nekem újdonság lenne, de félek tőle mert anno PC-n próbálgattam és nem igazán vonzott be, vagyis mindig volt más amivel szivesebben játszottam.
Szóval most otthon porosodik a cucc, iletve majd az lesz a terv, hogy cserélünk haver GPD winjével aztán míg ő zeldázik én tolok pár régebbi pc s címet.
Azért bízom a platformban, örülök, hogy sikeres. Készülnek a játékok amennyire hallom csak most sajna várakozás van. Ha egy zelda meg egy skyrim megoldható erre a masiára akkor azért bőven lehet olyan játékokat csinálni rá ami majd engem is érdekel. E3 ról remélem jönnek jó hírek majd.