Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Pio
    Egy ideig én se aktiváltam be az összes tornyot de amikor már úgy a térkép kétharmada megvolt lett egy kattanásom, hogy most márpedig összeszedem a maradékot és arra álltam rá. Nem tudok különösebb indokkal szolgálni.
    Azt, hogy melyik területet jártam már be úgyis tudom, mert látni, hogy hol nincs még semmi unlockolva. :)

A DLC újdonságai nagyon tetszenek, egy kicsit hajlok arra, hogy újra nekiessek a játéknak hard mode-ban, de még normalban se értem a végére, úgyhogy könnyen lehet, hogy a hard mode nálam az időhiány áldozata lesz...
    Én örülök a Korok maszknak, mert tényleg csak a végszükség esetén akarok guide-hoz nyúlni és a maszk simán jó lesz arra, hogy egyszer végigjárja az ember vele a világot és tippre a 900-ból mittudomén 7-800at összeszedjen. Kérdés persze, hogy milyen messziről jelez és utal-e az irányra (mint a radar).

Illetve most jött egy patch, amivel el lehet váltani a voice actingot angolról. Általában nem mondanék ilyet, de sajnos számomra a játék talán egyetlen gyengéje a voice acting, elsősorban Zelda hangja. Szóval átváltottam japánra és szerintem sokkal jobban el vannak találva a karakterek. Ajánlom másnak is.