Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Ulthane
    Tovább folytatódik Zelda-kálváriám. A vízköpő Rutát lenyomtam, de sírtam közben, bakker. Aztán ami bent várt, inkább elszaladtam. :)

A játékban a főzés elképesztő jópofa. Szakadok a röhögéstől mindig, amikor kotyvasztok valamit. Végre van lovam is, ráadásul egy szép tarka.

Továbbra is gondom, hogy elveszek a játékban, és lepkefing gyenge vagyok. Inkább nem is megyek harcolni, és továbbra is elfutok. Kíváncsiságból elnéztem Calamity környékére, hááát, nem egy szívderítő terep. Azokk a lézeres polipok gyakorlatilag legyőzhetetlenek, futok el előlük a francba állandóan.

Nincs pénzem. 15 rúpiám van. Megnéztem az IGN guide-ot, hogy lehet pénzt szerezni, gyakorlatilag sehogy. Vagyis, amiket írt, az mind szopós nagyon. De hát 100 rúpia kell az egyik küldetéhez is, sose lesz annyim. Pláne nem fogok tudni venni klassz ruhákat, pedig egy kettő baromi jól néz ki.

Tolom-tolom, de nem áll össze. Néha elképesztő bugyutának és gyermetegnek látom, akkor kibasznám az egészet konzolostul az ablakon, néha meg rendkívül jópofának és szórakoztatónak.

Ambvivalens párkapcsolatom lett Zeldával. :)