Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Pio
    Kis spoiler.

70 óra fölött járok, 3 beast, ~60 shrine és ~60 korok.
    Elnézve a maximalista órákat how long to beaten (most, hogy a horizonos trollokat kigyalulták az adatbázisból, ugyanis nem csak a metacriticet trollkodták tele 0 ponttal, hanem a zeldát is ilyen 5-10 órákkal, én komolyan nem értem ezt a dolgot...) az a 150-200 óra teljesen reálisnak tűnik, de tuti, hogy a korokokat guide nélkül nem lehet összeszedni, kevés arra 1 ember, hogy mindet megtalálja magától. Tartok tőle, hogy a végén néhány shrine-hoz is kelleni fog majd a guide (azt már tudom, hogy 120 van).

Jelenleg a Kass-os szálra vagyok rágyógyulva, mert szerintem ott lesz valami szép reunion/happy end, ugyanis Kass azt mondta, hogy addig nem térhet haza, amíg minden legenda végére nem jár, odahaza pedig segítettem összeterelni a családját és a felesége nagyon aggódik érte.
    Csak azért nem túl egyszerű megtalálni Kass rejtvényeit :D Eddig 7-et találtam, mindegyik nagyon elmés és ad 1-1 shrine-t, szóval ajánlom másnak is.
    Netes walkthrough-t továbbra se nézek, szerintem előbb utóbb meglesz az magamtól is. :)

Ez előtt pedig a saját házas questláncot fejeztem be, nagyon szép kis aranyos történetté dagardt, ami egy kicsit rámutatott arra, hogy Link miért akkora szeretett hős a világ lakóinak a szemében, ezt is ajánlom mindenkinek. Ne számítsatok epik fordulatokra vagy lore-atombombára, egyszerűen egy kedves, szerethető, szép történet, amit érdemes végigcsinálni, egy kicsit melengeti az ember szívét.