Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Bandicoot #4736 Sok minden valóbaj felfújt volt, de azért valjuk be mikor a kezeid közé kapsz egy dobozt amire rá van írva hogy "Internet required" valamint az hogy 13gb hely kell (ami változhat) és lehet bővítheted a belső tárhelyet, az ad bőven alapot annak hogy megléptek valamit amit nem kéne.
A Zelda dobozán amit beteszel és játszol hasonló sincs. Így nem csoda hogy kirobbant ez főleg hogy tényleg felháborító lenne az egész dolog, így is sok mindenben a Switchel és a politikájával nagyon pengeélen táncol a nintendo.
De tény hogy hatalmas mennyiségű troll és utálkozó ember gyűlt össze akik mindenre ugranak.
Egyébként a dokkoló nekem is karcolt,csak nem a kijelzőt hanem a gép hátuljára csinált pár hajszálkarcot amit ha forgatgatom fényben akkor látszik.:)
Mindenesetre a WB egyelőre csak annyit mondott hogy nem kell további letöltés a játékhoz annak aki boltból fizikai példányt vesz. Remélhetőleg szó szerint nem kell és a plecsnik csak tévedésből kerültek a dobozra....
15 pénz most egy normálisabb 128 gigás microsd a gépbe. Nem az ár a probléma hanem az elv. Sokan (én is) handheldként tekintenek a vasra, utazgatok elviszem ha lesz majd 5-6 játékom mindet vinném és lehet hogy tolnám. A gamecartidge-eket csak betettem volna a tokba és ami kell be a switchbe és game. A belső tárhely max mentésekre képekre lett volna elvben. Beteszed a játékot és tolod.
Ennek elég nagy érvágása lenne ha a tárhely limitálna annak ellenére hogy fizikait veszel és arról volt szó hogy nem kell majd install,illetve ha a limit miatt maximum 2-3 játékot tudnál feltenni...És ha van még amit magaddal viszel de letöltős akkor b*szhatod.
Szóval nagyon remélem hogy a dobozgyártó hibázott és rémhír az egész. Bővebb magyarázatot még nem adtak ki.