Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Pio #4722 "1-2 switch egy nulla. 20 perc alatt maxoltuk a dolgot..."
A lényege az egésznek az, hogy partyjáték, vagyis totál nem arról szól, hogy kimaxolni meg végigtolni, arról szól, hogy elmegyek egy társaságba, kiteszem az asztalra a gépet és a szendvicsevős minijátéktól másfél órán át nem tud elszakadni a társaság. :)
Szerintem még 2-en is baromira awkward, nekünk csak úgy működött, ha legalább 4-en voltunk, úgy viszont nagyon bevált.
Azzal amúgy tökéletesen egyetértek, hogy techdemo kellett volna, hogy legyen, legalábbis minimum úgy, hogy mondjuk 3-4 játék ingyenes és ha akarsz többet beperkálsz egy kicsit.
Abban nem vagyok teljesen biztos, hogy zéró szellemi munka van mögötte, azért van 1-2 olyan minijáték, ami tényleg igen durván használja a joycon képességeit, nagy ötletek is vannak.
Zelda nélkül switchet venni... háááát.... kevés főben járóbb bűn létezik annál a világon.... :)
Gamestop sztori pedig annyiról szól, hogy a gamestopban vannak fenntartott készülékek, amiket csak bundle-ben adnak. Itt ne arra gondolj, hogy hozzáteszik a zeldát, hanem hozzátesznek legalább 6-7+ játékot és adják mittudomén 250ezerért. Na, ezek valóban nem fogynak el, mert nem tetszik az embereknek ez az üzleti modell.
Ettől eltekintve igen nagy hiánycikk a cucc az amcsiknál és tőlünk nyugatabbra is. Elég csak követni a redditet. Itt van például egy post 30 peccel ezelőttről:
"Hi everyone, It seems i'm always a step behind when trying to track down a Switch. I've driven around the last few weeks on rumors. I really hate giving in and getting one from a Gamestop bundle. Any recommendations? Any new rumors on shipments? Thanks All!!"
De elég sok fotó szokott beesni arról is, hogy egy boltról elterjed a pletyka, hogy holnap kapnak új adagot és egy csomóan utaznak érte jó sok kilométert és már nyitás előtt ott várnak. Elég gáz. Mondjuk szerintem érthet, a Wii U után a Nintendo nem mert nagyot lőni.