Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Pio #4568 Igen, ezt nekem is sokan mondják, hogy nézték videón és nem értik mire a hype.
Ami amúgy szerintem totálisan jogos, ha csak úgy elindítasz egy gameplay videót és tekergeted, akkor egyáltalán nem jön át, hogy mi a jó ebben a játékban. Ezt át kell élni, érezni kell, hogy Te magad vagy Link, hogy a játék maga a tutorial, hogy azt csinálsz a világban, amit akarsz, hogy tényleg még 20 évnyi gaming múlttal is itt van végre ismét egy olyan játék, amiben simán azon kapod magad, hogy "hopsz, már 3 órája beléptem, hogy megcsináljam azt a küldetést, de közben a világ másik felére keveredtem és épp egy távoli füstcsíkhoz akarok elnézni".
Vannak nagyon jól nézhető/streamelhető játékok, sőt, vannak olyanok, amiknél majdnem azonos a nézői és a játékosi élméy. A Zelda nem ilyen. Nyilván lehet tök jó highlightokat összevagdosni, mert vannak nagyon látványos, mindblowing pillanatok, de egyáltalán nem streaming barát játék. Ez amúgy általában a nintendo játékokra igaz, hisz a nintendo mindig is a játékmenetben tudott zseniálisat alkotni, sok sok éve nem arról híresek, hogy world class poligonszámmal és agyrobbantó átvezetőkkel/CGI-kkel viszik el a játékot.
Itt van egy review, tök jól összefoglalja azt, amiről fent beszélek, főleg a második felében, amikor a pozitívumokról beszél és arról, hogy szerinte overrated-e a játék:
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.03.14. 18:10:42