Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
A gond az hogy az interneten azok a leghangosabbak, azok a feltünőek, azok a figyelemfelkeltőek akik valami ellen, valamibe belerúgva, valaminek nekimenve, valamit fikázva, valami szarozva adja elő / alpári mód. Övék a világ, ővék az internet. Néha nézegetem a facebukon hogy 5 db cikk/hír/poszt és hányadik hszben ír valaki valami negatívot. Az ELSŐ-ben... elképesztő.
Tegnap én kontrétan meg lettem hurcolva a GH Wildlands gamer365 teszt alatt, amiből az jött le, hogy mivel szerintem nem középszerű akkor én nem látom tisztán a játékot, mert ez egy középszerű, nem jó, tele hibával cím. Hogy képzelem hogy élvezem ( előkerült a fizettél érte köcsög kártya is ), hisz 5-6-7 pont, és tipikus Ubisoft tök ugyan az mint a Division, AC és FC ( LOL ). Én aki játszik vele, az én véleményem a kukába való azokkal szemben akik már a béta alapján is fikkantották s ezért ( nagyon helyesen ) nem vették meg és nem játszanak vele, s nem is tudják mi van benne... agyrém. Még nekem kell szarul éreznem magamat ha van egy játék amit élvezhetek...
Zeldánál meg sok helyen olvasom : néztem videón, de ez tök unalmas, mire fel 98%
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.14. 17:52:35