Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Pio
    Az iménti egy érdekes téma amúgy.

Én alapból úgy voltam vele, hogy mindent digitálisan veszek majd meg és mögétolok egy jó nagy SD kártyát. Kényelmesebb, hisz nem kell ki-be pakolászni a kártyákat, ha játszani akar az ember valami mással.
    Aztán szembesültem az online store árakkal és azt láttam, hogy egy jó 5-15%-al drágább, mint megvenni cartridge-en a játékokat.
    Ezen a ponton viszont már úgy voltam vele, hogy legyen inkább a kártya, hisz azért határozottan olcsóbb, ráadásul simán kölcsön lehet adni egymásnak (eladogatni nem fogom őket, abszolút nem vagyok az a fajta, aki használt piacon mozgolódna).
    Ugyanakkor néha már volt olyan, hogy Zeldáztam, valaki hazaért, be akartunk rakni valami mást és az olyan béna, hogy ki-be kell pakolászni a kártyát. :)

Azt is tudom, hogy ha lenne több accom, akkor valószínű találnék olcsóbb alternatívát az EU store-nál, de az tuti, hogy én nem fogok több accounttal bohóckodni és US/JP store-ból vásárolgatni másodlagos accountokról és vezetni, hogy melyik játék hol van meg.

Ti hogy vagytok vele?