Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Pio
    Befutott az én gépem is, nagyon cuki, szeretni való kütyü, tényleg, ég és föld egy ilyet összerakni és egy MS/Sony logós egybePC-t, ez egyedi, ennek lelke van. Ez most nem kritika a többi konzollal szemben, inkább csak egy észrevétel/érzés, nyilván másról szólnak ezek a gépek.

Azon kevesek közé tartozom, aki mellékattintotta az 1-2 switchet is, mert bundle-ben relatív olcsó volt és láttam benne partyjáték potenciált.

A tippem amúgy bejött, most épp az egész család idehaza volt, ezért azzal kezdtünk és jó 3-4 órára ottragadtunk, kardoztunk, boxoltunk, pingpongoztunk. Holnap is jön néhány haver, egészen biztos, hogy sok időt fogunk beletolni.
    Egyetértek, hogy ez techdemóként mellé kellett volna, hogy járjon vagy legalábbis a minijátékok egy része, a többit meg valami potom összegért unlockolhatod.
    Az, hogy megéri-e az árát abszolút azon múlik, hogy mennyire szeretnél más társaságában játszani, mert ha gyakran, akkor szerintem simán megéri, tipikusan az a játék, amit ha úgy gép előtt ülve youtube-on megnézel fogod a fejed, hogy mi ez a szörnyűség, de társaságban egyszerűen jókedvet varázsol.
    Persze valószínűleg rövid úton sokat fog esni az ára, érdemes lehet kivárni.

Mivel társaságban voltunk, ezért egyből bekattintottam a Snipperclipset is és az egy színtiszta zsenialitás, akkora coop élmény, hogy csak na, mindenkinek igen masszívan ajánlom, bár nem tudom, mennyi kontent van benne, de elég nyomott áras, szóval megéri.

Zeldára sajnos nem sok időm jutott, az már most érződik, hogy gyönyörű és baromi mély, látom benne a potenciált arra, hogy igaza van a kritikusoknak és tényleg ez minden idők legjobb játéka, de még nagyon messze vagyok attól, hogy egyáltalán felfogjam, mennyi minden van benne, egyelőre az első shrine-on vagyok túl.

A joycon remek, innovatív eszköz és ez az 1-2 switch néhány minijátékánál nagyon vastagon kijön, előre várom, miket fognak még kitalálni rá.
    Pro kontrollert vettem még, semmi extra, kézre esik.
    Handheld módot egyelőre nem próbálgattam.