Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Bandicoot #4142 
Első benyomásra tetszik elégedett vagyok. A Joycon anyaga tényleg érdekes nagyon bejön, nekem kézreáll amúgy mindkettő, handheld módban is külön is. És tényleg korrekt a kijelző, az érintés is pontos,gyors,faja.
Pixelhibát megúsztam,nincs,nem látok,nem is akarok ne is hívja rá senki a figyelmem mert onnantól "kivilágítja a szemem" (azok a régi szép psp-s idők
)
Wifit is gyorsabban megtalálta lekezelte mint a ps...:)
Rendszert frissítek, accountolok épp.
Ami nem:
A dokkoló nekem kicsit olyan kínai műanyagdobozka - igaz nem kell fogdosni,látványra jóas.
A joyconok levételénél beállításkor kiírta hogy vegyem le az eleresztőket megnyomva de ne nyomjak meg gombot miközben leveszem... Az eleresztő bótykök eléggé olyan helyen vannak ahol igencsak megynomkodom a gombokat is levét közben ahogy ráfogok.:) De ez is csak észrevétel
Illetve ami még: az árba egy kijelzőtörlőkendő belemehetett volna na..:) Van itthon vagy 20 de mindnek van saját kütyüje, mellétehettek volna egy nintendost.:)
Amúgy 2 év gar, korrekt húzás meg is lepődtem Ps-en 1 év volt állandóan.
Eddig imádás van,nemsoká Zelda illetve én is kiteszem Friend kódot ha gondolja valaki (MK8 ha jön és lehet jönnék én is kezdőként).